Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Lyon

Chaufførens alder: 26-65
fre. 26.7
fre. 2.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

333 kr. - 599 kr.

Alle biltyper

333 kr. - 935 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes er i juni når priserne er 333 kr. per dag i gennemsnit. 333 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 453 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Lyon. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Lyon, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes er i september når priserne er 469 kr. per dag i gennemsnit. 469 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 658 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Lyon. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lyon, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Lyon Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Lyon

Har Sixt en lokation i Lyon Saint Exupery Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lyon Saint Exupery Lufthavn (100 Rue d'Autriche, BP 154).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Lyon i august?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Lyon i august. Når du lejer Stor mellemklasse biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 471 kr. per dag og helt ned til 423 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Lyon?

Til en gennemsnitspris på 471 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Sixt i Lyon det billigste valg. 67% af vores brugere som lejede en bil i Lyon fra Sixt valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 471 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 9% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Lyon?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Lyon. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Lyon er placeret på 208 Avenue Berthelot.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Lyon endt med at leje deres bil fra 208 Avenue Berthelot lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lyon?

Priser for biler i Lyon opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lyon?

Fra juli 2024 er der 101 udbydere at vælge mellem for biler i Lyon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lyon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lyon. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lyon?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Lyon. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lyon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 26.7
Middag
fre. 2.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Lyon

Populære typer af udlejningsbiler i Lyon