Udlejningsbiler fra Sixt i Skopje

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje

Skopje, Nordmakedonien
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Skopje, Skopje

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

84 kr. - 9.735 kr.

Alle biltyper

187 kr. - 8.874 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i marts når priserne er 84 kr. per dag i gennemsnit. 84 kr. per dag er 92% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.063 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Skopje. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Skopje, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i december når priserne er 212 kr. per dag i gennemsnit. 212 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 412 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Skopje. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Skopje, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i november når priserne er 399 kr. per dag i gennemsnit. 399 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.247 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Skopje. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Skopje, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i marts når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 448 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Skopje. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Skopje, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Skopje Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Skopje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Skopje

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Skopje skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Skopje. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

472 kr. per dag (eller 3.301 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Skopje i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Sixt udlejningsbil var 87 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Skopje:
Main Building.

Med en gennemsnitspris på 526 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Sixt i Skopje i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje helt ned til 315 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste marts.

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Skopje er Mini til 133 kr. i gennemsnit per dag. 133 kr. per dag er 26% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 9% af momondo-brugere som har lejet en bil i Skopje fra Sixt valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Sixt har 6 biludlejningslokationer i Skopje. Deres Main Building lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Skopje, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Main Building.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Skopje

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Skopje biludlejningsfirmaer