Udlejningsbiler fra Sixt i Skopje

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje

Skopje, Nordmakedonien
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Skopje Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Skopje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,2

Information om Sixt udlejningsbiler i Skopje

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Skopje under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Skopje skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Skopje. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Skopje koste i november?

  462 kr. per dag (eller 3.233 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Skopje i november, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i november for en Sixt udlejningsbil var 122 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Skopje?

  I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Skopje:
  Main Building.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Skopje i november?

  Med en gennemsnitspris på 282 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Sixt i Skopje i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje helt ned til 115 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Skopje?

  Den billigste type bil Sixt tilbyder i Skopje er Mini til 195 kr. i gennemsnit per dag. 195 kr. per dag er 59% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 24% af momondo-brugere som har lejet en bil i Skopje fra Sixt valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Skopje?

  Sixt har 6 biludlejningslokationer i Skopje. Deres Main Building lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Skopje, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Main Building.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Skopje

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Skopje biludlejningsfirmaer