Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Skopje

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Skopje, Skopje

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

90 kr. - 305 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 1.005 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i januar når priserne er 90 kr. per dag i gennemsnit. 90 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 199 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Skopje. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Skopje, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i januar når priserne er 158 kr. per dag i gennemsnit. 158 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 411 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Skopje. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Skopje, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i februar når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 745 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Skopje. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Skopje, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i januar når priserne er 158 kr. per dag i gennemsnit. 158 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 632 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Skopje. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Skopje, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Skopje, Skopje er i februar når priserne er 458 kr. per dag i gennemsnit. 458 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 786 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Skopje. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Skopje, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

259 kr./dag

30 maj – 5 juni
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

360 kr./dag

19 juli – 7 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

398 kr./dag

19 juli – 7 aug.
Toyota Corolla

Skopje Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Skopje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Skopje

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Skopje koste i juni?

449 kr. per dag (eller 3.142 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Skopje i juni, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juni for en Sixt udlejningsbil var 232 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Sixt en lokation i Skopje Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Skopje Lufthavn:
Main Building.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Skopje i juni?

Med en gennemsnitspris på 338 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Sixt i Skopje i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Skopje helt ned til 232 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Skopje?

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Skopje er Economy til 338 kr. i gennemsnit per dag. 338 kr. per dag er 32% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 52% af momondo-brugere som har lejet en bil i Skopje fra Sixt valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Skopje?

Sixt har 6 biludlejningslokationer i Skopje. Deres Main Building lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Skopje, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Main Building.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Skopje?

Priser for biler i Skopje opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Skopje?

Fra maj 2024 er der 79 udbydere at vælge mellem for biler i Skopje.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Skopje?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Skopje. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Skopje?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Skopje. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Skopje på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Skopje

Populære typer af udlejningsbiler i Skopje