Udlejningsbiler fra Sixt i Wien

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Wien

Wien, Østrig
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Wien, Østrig
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Wien, Wien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

308 kr. - 1.172 kr.

Alle biltyper

449 kr. - 1.172 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Wien, Wien er i september når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 587 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Wien. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Wien, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Wien, Wien er i oktober når priserne er 451 kr. per dag i gennemsnit. 451 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Wien. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Wien, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Wien Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Wien, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Wien

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Wien skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Wien. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Wien fra Sixt i januar vil i gennemsnit koste 544 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 228 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Wien i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.806 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: Wien-Schwechat kan findes på Mietwagenzentrum, Objekt 134.

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Wien i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 585 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 514 kr. per dag.

Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Wien er Lille mellemklasse (453 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 13% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 43% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Wien.

Der er 6 biludlejningslokationer i Wien som Sixt ejer. Deres Mietwagenzentrum, Objekt 134, Wien lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 45% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Wien valgt at hente den på Mietwagenzentrum, Objekt 134.