Udlejningsbiler fra Sunnycars i Playa Blanca

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Playa Blanca

Playa Blanca, Lanzarote, Spanien
12. dec. — 19. dec.
Playa Blanca, Lanzarote, Spanien
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Playa Blanca Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Playa Blanca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Playa Blanca

Har Sunnycars en lokation i Arrecife Lanzarote Lufthavn?

Ja, Sunnycars har 3 lokationer i Arrecife Lanzarote Lufthavn som er beliggende på Guacimeta, Airport og C/ Llanos De La Camella.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Playa Blanca?

Der er 4 biludlejningslokationer i Playa Blanca som Sunnycars ejer. Deres Avda. Faro Pechiguera 1, Playa Blanca lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 85% af de brugere der lejede en bil fraSunnycars i Playa Blanca valgt at hente den på Avda. Faro Pechiguera 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Playa Blanca?

Priser for biler i Playa Blanca opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Playa Blanca?

Antallet af udbydere for biler i Playa Blanca er 13 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Playa Blanca?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Playa Blanca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Playa Blanca?

Alle førere, der lejer en bil i Playa Blanca, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Playa Blanca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.