Rejseguide til Bergen

Oplev det bedste af Bergen, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bergen

Valutanorsk krone
Befolkning213.585
SprogNorsk

Oplevelser i Bergen

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Bergen

Insidertips om Bergen

De bedste artikler med oplysninger om Bergen skrevet af vores rejseeksperter

Hvornår er det bedst at tage til Bergen?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.637 kr. - 4.443 kr.

Temperatur

1 - 14 °C

Nedbør

106 - 283 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bergen i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 14 °C og maksimum kan komme op på 18 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 0 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bergen i september, hvor nedbøren er på omkring 283 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt maj, hvor der i gennemsnit kun falder 106 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Se nuværende rejserestriktioner for Norge

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Bergen?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til Bergen er Lufthavn: Bergen Flesland, Lufthavn: Haugesund og Lufthavn: Sogndal Haukasen.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Bergen?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bergen i juli, hvor det bliver op til 14 °C med maksimumtemperaturer på op til 18 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 1 °C, som kan falde helt ned til 0 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Bergen?

  September plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bergen, hvor nedbøren er på omkring 283 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Bergen være?

  Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Bergen i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i Bergen?

  Ja, du kan leje en bil i Bergen for omkring 393 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

 • Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Bergen?

  Godvik, Hardanger og Strusshamn er steder, du kan besøge på en rejse til Bergen.


Opret din egen guide til Bergen
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen