Rejseguide til Bologna

Oplev det bedste af Bologna, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bologna

Valutaeuro
Befolkning366.133
SprogItaliensk

Oplevelser i Bologna

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Bologna

Hvornår er det bedst at tage til Bologna?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.684 kr. - 6.112 kr.

Temperatur

2 - 24 °C

Nedbør

43 - 81 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bologna i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 24 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bologna i november, hvor nedbøren er på omkring 81 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 43 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Bologna er Lufthavn: Venedig Marco Polo, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi og Lufthavn: Firenze Peretola.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bologna i juli, hvor det bliver op til 24 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 2 °C, som kan falde helt ned til -1 °C.

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bologna, hvor nedbøren er på omkring 81 mm.

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Bologna i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Bologna for omkring 308 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Casalecchio di Reno, San Lazzaro di Savena og Rastignano-Carteria di Sesto er steder, du kan besøge på en rejse til Bologna.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bologna