Rejseguide til Kristiansand

Oplev det bedste af Kristiansand, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Kristiansand

Valutanorsk krone
Befolkning63.814
SprogNorsk

Populære aktiviteter og seværdigheder i Kristiansand

Hvornår er det bedst at tage til Kristiansand?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

1.144 kr. - 5.026 kr.

Temperatur

-1 - 16 °C

Nedbør

60 - 160 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Kristiansand i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 16 °C og maksimum kan komme op på 21 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -3 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Kristiansand i december, hvor nedbøren er på omkring 160 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt april, hvor der i gennemsnit kun falder 60 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Se nuværende rejserestriktioner for Norge

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Kristiansand?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til Kristiansand er Lufthavn: Stavanger Sola og Lufthavn: Kristiansand Kjevik.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Kristiansand?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Kristiansand i juli, hvor det bliver op til 16 °C med maksimumtemperaturer på op til 21 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring -1 °C, som kan falde helt ned til -3 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Kristiansand?

  December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Kristiansand, hvor nedbøren er på omkring 160 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Kristiansand være?

  Besøgende opholder sig normalt 1 dage i Kristiansand i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.


Opret din egen guide til Kristiansand
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kristiansand