Rejseguide til Lyon

Oplev det bedste af Lyon, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Lyon

Valutaeuro
Befolkning472.317
SprogFransk

Oplevelser i Lyon

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Lyon

Hvornår er det bedst at tage til Lyon?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.133 kr. - 5.159 kr.

Temperatur

3 - 21 °C

Nedbør

40 - 80 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Lyon i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 21 °C og maksimum kan komme op på 26 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 0 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Lyon i oktober, hvor nedbøren er på omkring 80 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 40 mm regn.


Hvor skal man spise i Lyon?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Lyon

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Lyons 5. distrikt, Lyons 3. distrikt eller Lyons 2. distrikt, når de er i Lyon. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Lyons 9. distrikt eller Lyons 1. distrikt.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Lyon er Lufthavn: Lyon Saint Exupery, Lufthavn: Clermont-Ferrand Aulnat og Lufthavn: Grenoble.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Lyon i juli, hvor det bliver op til 21 °C med maksimumtemperaturer på op til 26 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 3 °C, som kan falde helt ned til 0 °C.

Oktober plejer at være den mest regnfulde måned på året i Lyon, hvor nedbøren er på omkring 80 mm.

Ja, du kan leje en bil i Lyon for omkring 331 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Caluire-et-Cuire, Sainte-Foy-lès-Lyon og Villeurbanne er steder, du kan besøge på en rejse til Lyon.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lyon