Rejseguide til Malmø

Oplev det bedste af Malmø, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Malmø

Malmø er en by helt for sig selv. Den er på sin vis placeret mellem Danmark og resten af Sverige. Malmø er en levende by, som er fyldt med spændende seværdigheder, historiske bygninger, et rigt kulturliv og restauranter med inspiration fra hele verden. Det tager kort tid at komme dertil fra København, og når du først er i byen, er du ikke langt fra mange af Skånes mest populære attraktioner.

Valutasvensk krone
Befolkning261.548
SprogSvensk

Oplevelser i Malmø

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Malmø

Gratis oplevelser i Malmø

  • Der mangler ikke gratis oplevelser i Malmø. En gåtur gennem den gamle bydel er en oplevelse i sig selv, og kombineret med de mange grønne områder spækket med legepladser er der sørget for en eftermiddag for hele familien.
  • Malmøs populære strand byder på underholdning for alle; selv familiens mest pelsede medlemmer. Ribban har både en hundestrand, legepladser og nogle af byens mest populære udsigtspunkter.
  • Ingen tur til Malmø er komplet uden et besøg i det ikoniske Turning Torso. Denne bygning er byens højeste, og er du alligevel ved stranden, kan du ikke undgå at komme forbi bygningen, der former Malmøs skyline.
  • Moderna Museet i Malmø har gratis indgang til flere af deres udstillinger. Udstillingerne kommer ofte med interaktive quizzer, workshops og guidede ture skræddersyet til både store og små.

Bæredygtige rejser i Malmø

  • Hvis du elsker at rejse og vil opleve bæredygtig turisme i Malmø,har du mange muligheder. På MJ's hotel i hjertet af den gamle bydel kan du nyde deres berømte 'Afternoon Tea' og spise retter lavet med lokale råvarer.
  • For økologiske og veganske alternativer serverer caféer som Flax i det poplære Möllan - område retter lavet med grøntsager fra egen farm. Derudover kan du nyde din 'fika' med plantemælk til kaffen.
  • Det er nemt at rejse miljøvenligt rundt i Malmø. Byen har flere stationer med bycykler placeret på centrale lokationer, så du nemt kan komme rundt til alle byens populære attraktioner.
  • Byen mangler ikke grønne områder. Du kan bruge en hel dag på at opleve Malmøs mange parker som Folkets park, Kungsparken og Pilldammsparken.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man se i Malmø?

Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i Malmø Malmö Arena, Malmö Hovedbanegård og Casino Cosmopol. Du kan også se Malmø koncert- og kongreshal og Malmö Slot.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Malmø?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Malmø i juli, hvor det bliver op til 16 °C med maksimumtemperaturer på op til 20 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 0 °C, som kan falde helt ned til -2 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Malmø?

August plejer at være den mest regnfulde måned på året i Malmø, hvor nedbøren er på omkring 70 mm.

Hvor langt skal et ophold i Malmø være?

Besøgende opholder sig normalt 12 dage i Malmø i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Malmø?

Ja, du kan leje en bil i Malmø for omkring 335 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Malmø?

Arlöv og Bunkeflostrand er steder, du kan besøge på en rejse til Malmø.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malmø