Rejseguide til Thessaloniki

Oplev det bedste af Thessaloniki, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Thessaloniki

Valutaeuro
Befolkning354.290
SprogGræsk

Hvornår er det bedst at tage til Thessaloniki?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.980 kr. - 5.686 kr.

Temperatur

5 - 27 °C

Nedbør

20 - 55 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Thessaloniki i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 27 °C og maksimum kan komme op på 32 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Thessaloniki i december, hvor nedbøren er på omkring 55 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt august, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Thessaloniki er Lufthavn: Thessaloniki Makedonia, Lufthavn: Kavála Megas Alexandros og Lufthavn: Vólos Nea Anchialos.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Thessaloniki i juli, hvor det bliver op til 27 °C med maksimumtemperaturer på op til 32 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 5 °C, som kan falde helt ned til 1 °C.

December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Thessaloniki, hvor nedbøren er på omkring 55 mm.

Ja, du kan leje en bil i Thessaloniki for omkring 156 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Ágios Pávlos, Sykiés og Stavroúpolis er steder, du kan besøge på en rejse til Thessaloniki.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki