Rejseguide til Valencia

Oplev det bedste af Valencia, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Valencia

Valencia er en ofte overset by, når ferien går til Spanien. Det er en skam, da byen er over 2.000 år gammel med masser af fantastiske bygninger, historie, moderne arkitektur, lange sandstrande, UNESCO verdenskulturarv, restauranter og steder at gå i byen. Men ikke nok med det, så er det også her, den kendte spanske ret paella kommer fra.

Valutaeuro
Befolkning814.208
SprogSpansk

Oplevelser i Valencia

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Valencia

Gratis oplevelser i Valencia

  • De mange kilometer sandstrande er svære at overse og med hundredevis af solskinsdage om året, så er det en attraktiv, gratis fornøjelse. Husk solcreme!
  • Tag en god vandretur i centrum og nyd de mange gamle bygninger du kommer forbi. Brug eventuelt et online kort til at hjælpe med at finde en rute eller benyt materiale fra turistkontoret.
  • Gratis oplevelser i Valencia indbefatter naturligvis også en mængde gratis koncerter. Fra maj til oktober er der for eksempel hver fredag ’Un lago de conciertos’ ved Kunst- og videnskabsbyen.
  • Det er gratis besøge katedralen ligesom en række museer som for eksempel San Pio V kunstmuseet og La Beneficencia-museet, Andre museer er gratis om søndagen.
  • En vandretur i den udtørrede flodseng, Turia-haven, er også fyldt med indtryk og noget for sanserne.Det er et populært åndehul og centrum for mange fritidsaktiviteter i byen.

Hvornår er det bedst at tage til Valencia?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.749 kr. - 14.970 kr.

Temperatur

12 - 26 °C

Nedbør

9 - 74 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Valencia i august, hvor gennemsnitstemperaturen er 26 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 7 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Valencia i oktober, hvor nedbøren er på omkring 74 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 9 mm regn.


Bæredygtige rejser i Valencia

  • Bæredygtig turisme i Valencia er nemt. Byen har en supereffektiv metro, som strækker sig helt til lufthavnen. Den suppleres af busser, der dog kan være forvirrende at bruge. Lej eventuelt en cykel eller gå i stedet.
  • I Spanien har mange hoteller heldigvis fokus på klima og miljø. Melia Plaza er et eksempel på dette, hvor man i Melia-kæden generelt har fokus på at vælge bæredygtige produkter og reducere sin miljøpåvirkning.
  • For et sundt og bæredygtigt måltid kan du opsøge restauranten Salad Planet. Her kan du få et sundt måltid fremstillet med lokale råvarer og masser at vælge mellem for både veganere og vegetarer.
  • For en afslappende tur med bæredygtighed i centrum, så prøv en en af byens rickshaws. Du bestemmer, hvor du vil stoppe og tage billeder, og om der er bestemte steder, du vil besøge på en rundtur i byen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Valencia?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Valencia er Alicante Lufthavn, Valencia Lufthavn og Castellón de la Plana Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Valencia?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Valencia i august, hvor det bliver op til 26 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 12 °C, som kan falde helt ned til 7 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Valencia?

Oktober plejer at være den mest regnfulde måned på året i Valencia, hvor nedbøren er på omkring 74 mm.

Hvor langt skal et ophold i Valencia være?

Besøgende opholder sig normalt 1 dage i Valencia i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Valencia?

Ja, du kan leje en bil i Valencia for omkring 155 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Valencia?

Mislata, Alboraya og Tavernes Blanques er steder, du kan besøge på en rejse til Valencia.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia