Find billige flybilletter til Ulaanbaatar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ulaanbaatar

Find de billigste fly til disse Ulaanbaatar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ulaanbaatar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ulaanbaatar

København (CPH) til Ulaanbaatar (ULN)

Fly til Ulaanbaatar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ulaanbaatar Buyant Ukhaa, hvor den gennemsnitlige pris er 9.109 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ULAANBAATAR FRA KØBENHAVNnovember38% billigereAt flyve fra København til Ulaanbaatar ​​koster i gennemsnit blot 5.203 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ULAANBAATAR FRA KØBENHAVNdecember78% dyrereDet koster cirka 14.825 kr. at flyve til Ulaanbaatar ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ULAANBAATAR FRA KØBENHAVNjuli414% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ulaanbaatar fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ulaanbaatar?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ulaanbaatar, lå på 2.188 kr./pr. person fra Tokyo, hvilket er 76% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ulaanbaatar. Hvis du vil finde de billigste priser til Ulaanbaatar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Ulaanbaatar fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.203 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Ulaanbaatar fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Ulaanbaatar i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.680 kr..

Lufthavn: Ulaanbaatar Chinggis Khaan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ulaanbaatar.

Med en gennemsnitspris på 9.116 kr. pr. person er Lufthavn: Ulaanbaatar Buyant Ukhaa den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ulaanbaatar. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Ulaanbaatar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ulaanbaatar fundet af momondos brugere for nylig
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 05min.
ULNUlaanbaatar Buyant Ukhaa

Find de billigste enkeltbilletter til Ulaanbaatar

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ulaanbaatar, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air China
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 05min.
ULNUlaanbaatar Buyant Ukhaa

Hvilke flyselskaber flyver til Ulaanbaatar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ulaanbaatar

Hvilke flyselskaber flyver til Ulaanbaatar?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Ulaanbaatar fra Danmark, Aeroflot, Air China og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Populære fly til Ulaanbaatar

Find dine flybilletter til Ulaanbaatar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ulaanbaatar
Hurtigste flyvetid14t. 05min.
Laveste pris10.854 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ulaanbaatar


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ulaanbaatar på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ulaanbaatar, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ulaanbaatar med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ulaanbaatar.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ulaanbaatar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.