Book fly med Alitalia CityLiner

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Anmeldelser af Alitalia CityLiner

5,0
AcceptabelBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
4,0Boarding
5,0Comfort
5,0Samlet
5,0Besætning

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Alitalia CityLiner

Alitalia Cityliner har et loyalitetsprogram, som de kalder Volare. Her kan du tilmelde dig gratis og optjene point for hver eneste Euro du bruger. Disse point kan du derefter bruge i forbindelse med at du f.eks. opgraderer dine Alitalia Cityliner flybilletter. Dit medlemskort er godt at have ved hånden når du booker Alitalia Cityliner flybilletter eller Alitalia Cityliner reservationer. Ved siden af at opnå rabatter på dine Alitalia Cityliner flybilletter, er det også muligt at få rabatter når du booker hoteller og lejer en bil. Der vil også være tilknyttet andre former for fordele til kortet, som adgang til Lounges, nem indcheckning, flere kg, for at nævne nogle få. Jo flere point du tjener, jo flere fordele vil følge med et Volare medlemskab.

Hvor mange kg du må have med, afhænger både af den type billet du har valgt at købe, men også hvor du skal rejse hen. Som udgangspunkt hedder det 23 kg på økonomiklasse og 32 kg på Businessclass for indchecket bagage. I håndbagage må du have 8 kg med, plus en lille håndtaske eller computertaske. Hvis du ved hjemmefra at du har flere kg med end du må have med, kan det godt betale sig at købe ekstra kg hjemmefra frem for i lufthavnen. Rejser du med speciel bagage skal du sikre dig at tjekke at du ikke skal købe ekstra kg for at få det med. Der kan også være et specielt gebyr tilknyttet.

Alitalia Cityliner tillader kun hunde med ombord på deres fly og det er begrænset til max. to per passager. Der skal købes en særskilt billet til hunden, med mindre at det er en handicap eller anden form for servicehund, som passageren ikke kan undvære. Der skal gives besked til luftfartsselskabet inden afrejse. Du skal være checket ind mindst 90 minutter før afgang, hvis du rejser med en hund.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Alitalia CityLiner-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Alitalia CityLiners hjemmeside på alitalia.com/en_en/ eller ringe til dem på +39 06 65649 for opdateringer og flystatus.


Flysporing for Alitalia CityLiner

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Alitalia CityLiner
fre. 6/24