Book fly med Alitalia CityLiner

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Anmeldelser af Alitalia CityLiner

7,5
GodBaseret på 30 verificerede gæsteanmeldelser
7,6Boarding
7,3Comfort
8,0Besætning
7,7Underholdning
7,1Mad


Oplysninger om flyvning med Alitalia CityLiner

Alitalia Cityliner har et loyalitetsprogram, som de kalder Volare. Her kan du tilmelde dig gratis og optjene point for hver eneste Euro du bruger. Disse point kan du derefter bruge i forbindelse med at du f.eks. opgraderer dine Alitalia Cityliner flybilletter. Dit medlemskort er godt at have ved hånden når du booker Alitalia Cityliner flybilletter eller Alitalia Cityliner reservationer. Ved siden af at opnå rabatter på dine Alitalia Cityliner flybilletter, er det også muligt at få rabatter når du booker hoteller og lejer en bil. Der vil også være tilknyttet andre former for fordele til kortet, som adgang til Lounges, nem indcheckning, flere kg, for at nævne nogle få. Jo flere point du tjener, jo flere fordele vil følge med et Volare medlemskab.

Hvor mange kg du må have med, afhænger både af den type billet du har valgt at købe, men også hvor du skal rejse hen. Som udgangspunkt hedder det 23 kg på økonomiklasse og 32 kg på Businessclass for indchecket bagage. I håndbagage må du have 8 kg med, plus en lille håndtaske eller computertaske. Hvis du ved hjemmefra at du har flere kg med end du må have med, kan det godt betale sig at købe ekstra kg hjemmefra frem for i lufthavnen. Rejser du med speciel bagage skal du sikre dig at tjekke at du ikke skal købe ekstra kg for at få det med. Der kan også være et specielt gebyr tilknyttet.


Flysporing for Alitalia CityLiner

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Alitalia CityLiner
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.