Book fly med SBA Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Oplysninger om flyvning med SBA Airlines

Hvordan er loyalitetsprogrammet for Santa Barbara Airlines?

Santa Barbara Airlines, eller SBA Airlines, som de hed de sidste år de eksisterede, havde et loyalitetsprogram ved navn SBA Privilege, hvor du kunne optjene miles, der kunne ombyttes til forskellige varer, fordele og andet. Disse mistede dog deres værdi, da selskabet ophørte i foråret 2018 og der var ikke nogen som overtog, eller kompenserede de tabte point i den forbindelse. Til sidst havde Santa Barbara Airlines dog også kun en enkelt rute, der blev betjent, Caracas-Miami, så mulighederne for optjening af point med Santa Barbara Airlines flyvninger var heller ikke de bedste, den sidste tid selskabet forsat eksisterede.

Hvordan tjekker jeg flystatus for SBA Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst SBA Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge SBA Airliness hjemmeside på sbairlines.com eller ringe til dem på +1 866 213 2457 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra SBA Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for SBA Airlines
fre. 9/29

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.