Book fly med Tassili Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Hurtige facts om Tassili Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Tassili Airlines

Billigste rute

226 kr.

Mest populære rute

ALG til NTE

Korteste flyvning

1t. 00min.

Længste flyvning

2t. 30min.
Den billigste rute, som Tassili Airlines flyver fra Algier Houari Boumediene til Oran Es Senia kan fås for 226 kr.
Flyvningen fra Algier Houari Boumediene til Nantes Atlantique er i øjeblikket den mest populære rute med Tassili Airlines
Den hurtigste flyrute med Tassili Airlines varer 1t. 00min. fra Algier (ALG) til Oran (ORN)
Den længste flyrute med Tassili Airlines tager 2t. 30min. fra Strasbourg (SXB) til Algier (ALG)

Oplysninger om flyvning med Tassili Airlines

Hvilket loyalitetsprogram har Tassili Airlines?

Tassili Airlines er et datterselskab af Air Algerié. Selskabet er statsejet og Tassili Airlines flyvninger er hovedsageligt til indenrigs destinationer i Algeriet, men også udenrigsflyvninger til destinationer i Frankrig, bl.a. Paris, Nantes og andre større franske byer. Som datterselskab af Air Algerié, hører eventuelle loyalitetsordninger ind herunder, og du skal derfor kontakte dem for yderligere oplysninger. Dog er det muligt at opnå nedslag i billetprisen på Tassili Airlines flyvninger, hvis man booker som gruppe, ligesom selskabet også har rabatter for seniorer og studerende, der booker reservationer. Det skal bemærkes, at Tassili Airlines oprindeligt havde som formål at betjene den algierske olieindustris behov for vare- og persontransport. Derfor får ansatte i disse brancher automatisk rabat, når de booker Tassili Airlines flyrejser.

Hvor meget bagage må du have med på Tassili airlines?

Der er forskel mellem, hvorvidt du flyver på Economy eller Business Class med Tassili Airlines. Har du således reserveret plads på Economy Class, kan du have 10 kg håndbagage med, mens grænsen går ved 12 kg, når du flyver på Business Class. Det skal yderligere bemærkes, at dette er lige meget, hvad enten du flyver inden- eller udenrigs. Hvad angår indchecket bagage, afgøres forskellen her både af Business eller Economy Class, samt hvorvidt der er tale om indenrigs- eller udenrigsflyvninger. Her må passagerer på Economy Class medbringe 20 kg bagage på indenrigs og 30 kg på udenrigs, mens de samme grænser for passagerer på Business Class er henholdsvis 30 og 40 kg. Book derfor Tassili Airlines billetter i den Class, der passer bedst til dine behov. Bagagen kan checkes ind online op til 48 timer før afrejsen, eller i lufthavnen.

Kan jeg have et kæledyr med når jeg flyver med Tassili airlines?

Imod betaling af et ekstra tillæg. er det muligt at medbringe kæledyr på Tassili Airlines. Tillægget svinger lidt i pris, alt afhængigt af, om der er tale om indenrigs- eller udenrigs flyvninger. Der er tale om mindre kæledyr såsom hunde, katte og eventuelt fugle, og disse skal transporteres i en transportkasse, der kan stå under flysædet. Certifikat for kæledyrets helbred og vaccinationer skal desuden kunne fremvises.

Flyver Tassili Airlines fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Mulhouse EuroAirport hvis du ønsker at flyve med Tassili Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air Algerie.

Hvad er de mest populære lufthavne som Tassili Airlines benytter?

Constantine Ain El Bey, Algier Houari Boumediene, og Strasbourg Entzheim er de mest populære lufthavne Tassili Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Tassili Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Tassili Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Tassili Airliness hjemmeside på tassiliairlines.dz eller ringe til dem på +33 021 737 800 for opdateringer og flystatus.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Tassili Airlines?

Nantes Atlantique til Algier Houari Boumediene og tilbage igen med 0 stop for 1.833 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Tassili Airlines. Tassili Airlines tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 1.769 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Nantes Atlantique til Algier Houari Boumediene og har 0 stop.


Populære destinationer med Tassili Airlines

Find Tassili Airlines-fly i disse populære byer

Spor fly fra Tassili Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Tassili Airlines
fre. 9/29

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.