Book fly med Tassili Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hurtige facts om Tassili Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Tassili Airlines

Billigste rute

178 kr.

Mest populære rute

ALG til CDG

Korteste fly

0t. 55min.

Længste flyvning

26t. 45min.
Den billigste rute, som Tassili Airlines flyver fra Algier Houari Boumediene til Constantine Ain El Bey kan fås for 178 kr.
Flyvningen fra Algier Houari Boumediene til Paris Charles De Gaulle er i øjeblikket den mest populære rute med Tassili Airlines
Den hurtigste flyrute med Tassili Airlines varer 0t. 55min. fra Algier (ALG) til Constantine (CZL)
Den længste flyrute med Tassili Airlines tager 26t. 45min. fra Oran (ORN) til Constantine (CZL)

Anmeldelser af Tassili Airlines

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Tassili Airlines

Tassili Airlines er et datterselskab af Air Algerié. Selskabet er statsejet og Tassili Airlines flyvninger er hovedsageligt til indenrigs destinationer i Algeriet, men også udenrigsflyvninger til destinationer i Frankrig, bl.a. Paris, Nantes og andre større franske byer. Som datterselskab af Air Algerié, hører eventuelle loyalitetsordninger ind herunder, og du skal derfor kontakte dem for yderligere oplysninger. Dog er det muligt at opnå nedslag i billetprisen på Tassili Airlines flyvninger, hvis man booker som gruppe, ligesom selskabet også har rabatter for seniorer og studerende, der booker reservationer. Det skal bemærkes, at Tassili Airlines oprindeligt havde som formål at betjene den algierske olieindustris behov for vare- og persontransport. Derfor får ansatte i disse brancher automatisk rabat, når de booker Tassili Airlines flyrejser.

Der er forskel mellem, hvorvidt du flyver på Economy eller Business Class med Tassili Airlines. Har du således reserveret plads på Economy Class, kan du have 10 kg håndbagage med, mens grænsen går ved 12 kg, når du flyver på Business Class. Det skal yderligere bemærkes, at dette er lige meget, hvad enten du flyver inden- eller udenrigs. Hvad angår indchecket bagage, afgøres forskellen her både af Business eller Economy Class, samt hvorvidt der er tale om indenrigs- eller udenrigsflyvninger. Her må passagerer på Economy Class medbringe 20 kg bagage på indenrigs og 30 kg på udenrigs, mens de samme grænser for passagerer på Business Class er henholdsvis 30 og 40 kg. Book derfor Tassili Airlines billetter i den Class, der passer bedst til dine behov. Bagagen kan checkes ind online op til 48 timer før afrejsen, eller i lufthavnen.

Imod betaling af et ekstra tillæg. er det muligt at medbringe kæledyr på Tassili Airlines. Tillægget svinger lidt i pris, alt afhængigt af, om der er tale om indenrigs- eller udenrigs flyvninger. Der er tale om mindre kæledyr såsom hunde, katte og eventuelt fugle, og disse skal transporteres i en transportkasse, der kan stå under flysædet. Certifikat for kæledyrets helbred og vaccinationer skal desuden kunne fremvises.

Du bliver nødt til at flyve fra Paris Charles De Gaulle hvis du ønsker at flyve med Tassili Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. ASL Airlines France.

Constantine Ain El Bey, Algier Houari Boumediene, og Oran Es Senia er de mest populære lufthavne Tassili Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Tassili Airlines-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Tassili Airliness hjemmeside på tassiliairlines.dz eller ringe til dem på +33 021 737 800 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Constantine Ain El Bey til Algier Houari Boumediene med 0 stop for 306 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Tassili Airlines tilbyder. Flyvningen fra Algier Houari Boumediene til Constantine Ain El Bey med 0 stop for 178 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Tassili Airlines.

Algier Houari Boumediene til Paris Charles De Gaulle og tilbage igen med 0 stop for 2.149 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Tassili Airlines. Tassili Airlines tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 1.352 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Algier Houari Boumediene til Nantes Atlantique og har 0 stop.


Populære destinationer med Tassili Airlines

Find Tassili Airlines-fly i disse populære byer

Flysporing for Tassili Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Tassili Airlines
fre. 7/1