FAQ
Anmeldelser
Flytracker

Book fly med Malta MedAir

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 21.5
Tue 28.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Malta MedAir

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Thomas Cook Airlines?

Har du valgt at rejse med et Thomas Cook Airlines fly, kan du også blive en del af deres loyalitetsprogram, hvor du har mulighed for at samle point sammen for hver rejse, du foretager med selskabet. Pointene kan du så bruge enten til nye rejser eller til særlige tilbud, som selskabet har. Der er også mulighed for at få rabatkuponer, der kan give dig et klækkeligt nedslag på prisen på din rejse med selskabet. Er du en hyppig gæst hos selskabet, er der heller ikke noget i vejen for at kontakte dem og spørge, om de har et godt tilbud til en fast kunde.

Hvor meget håndbagage tillader Thomas Cook Airlines?

Når du rejser med Thomas Cook Airlines fly, er det altid tilladt at have et stykke håndbagage på maksimalt 5 kg med ind i kabinen. Men da de enkelte flyselskaber har specifikke regler afhængigt af, hvilken model fly du skal rejse med, vil det også fremgå af dine rejsedokumenter, om du for eksempel må have yderligere kilo med, og om din håndbagage skal kunne være under sædet, eller om den kan lægges op på hylden over dig. Det vil alt sammen fremgå nøjagtigt af din Thomas Cook Airlines reservation.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Thomas Cook Airlines?

Når du rejser med Thomas Cook Airlines, må du gerne have katte eller hunde med ombord, hvis de lever op til en række specifikke krav. Dyrene skal være fyldt minimum otte uger, og de må ikke veje mere end seks kilo sammen med deres bur til transport. Buret eller kurven skal være vandtæt og kunne lukkes helt til af hensyn til de øvrige passagerer. Har du brug for at have større dyr med, skal de checkes ind og opholde sig i et særligt lastrum under flyvningen. Ikke alle fly tillader dyr ombord, så spørg for en sikkerheds skyld ved reservation, så du er sikker på at overholde alle krav - også til sundheds- og transportmyndighedernes sundhedskrav i forbindelse med rejse med kæledyr over landegrænser.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Malta MedAir?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Malta MedAir-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Malta MedAirs hjemmeside på maltamedair.com eller ringe til dem på +356 2122 3355 for opdateringer og flystatus.

Hvad er grænsen for bagagestørrelse hos Malta MedAir?

AT flyve med Malta MedAir kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 158 cm eller mindre. Håndbagage skal være 55x40x23 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 40x30x15 cm.


Anmeldelser af Malta MedAir

8,8
Meget godBaseret på 8 verificerede gæsteanmeldelser
9,0Comfort
8,7Boarding
9,2Besætning
8,2Underholdning
8,8Mad


Spor fly fra Malta MedAir

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Malta MedAir
Thu 5/16

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 21.5
Tue 28.5
Send mig favorittilbud fra momondo