Udlejningsbiler fra Avis i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Jeddah

Avis udlejningslokationer i Jeddah er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Jeddah:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Jeddah King Abdulaziz Int som som er beliggende på Jeddah Airport.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Jeddah her.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Jeddah i juli. Når du lejer Mini biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 184 kr. per dag og helt ned til 184 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Jeddah. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Jeddah er placeret på Jeddah Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 82% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Jeddah endt med at leje deres bil fra Jeddah Airport lokationen.