Udlejningsbiler fra Avis i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Jeddah, Makkah

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

202 kr. - 291 kr.

Alle biltyper

202 kr. - 324 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Jeddah, Makkah er i september når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 15% lavere end den gennemsnitlige årspris på 238 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Jeddah. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Jeddah, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Jeddah Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

8,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i Jeddah

Har Avis en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Ja, Avis har 1 lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn som som er beliggende på Jeddah Airport.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Jeddah her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Jeddah i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Jeddah i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 272 kr. per dag og helt ned til 239 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Jeddah?

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Jeddah. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Jeddah er placeret på Jeddah Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 91% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Jeddah endt med at leje deres bil fra Jeddah Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.