Udlejningsbiler fra Budget i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Jeddah, Makkah

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

245 kr. - 287 kr.

Alle biltyper

245 kr. - 447 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Jeddah, Makkah er i oktober når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 7% lavere end den gennemsnitlige årspris på 264 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Jeddah. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Jeddah, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Jeddah Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,0

Information om Budget udlejningsbiler i Jeddah

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Jeddah koste i oktober?

247 kr. per dag (eller 1.727 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Jeddah i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Budget udlejningsbil var 245 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Budget en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Budget har 2 lokationer i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på Kaia Terminal 1 og King Abdulaziz Int Apt North T.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Jeddah her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Jeddah i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Jeddah i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 246 kr. per dag og helt ned til 245 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Jeddah?

I Jeddah har Budget 21 lokationer. Kaia Terminal 1 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 59% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Jeddah fra Budget, Kaia Terminal 1 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Makkah

Lej en bil fra Budget i en anden by i Makkah

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.