Udlejningsbiler fra Budget i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
12. juli — 19. juli
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
tir. 12.7
Middag
tir. 19.7
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
20 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,6

Comfort

2,6

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,6

Value

2,6

Information om Budget udlejningsbiler i Jeddah

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Jeddah kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Budget har 2 lokationer i Lufthavn: Jeddah King Abdulaziz Int. Du vil finde Budget beliggende på Kaia Terminal 1 og King Abdulaziz Int Apt North T.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Jeddah her.

I Jeddah har Budget 20 lokationer. Kaia Terminal 1 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 87% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Jeddah fra Budget, Kaia Terminal 1 lokationen.