Udlejningsbiler fra Chailease i Taichung City

Find og sammenlign gode tilbud på Chailease udlejningsbiler i Taichung City

Taichung City, Taiwan
4. Dec — 11. Dec
Taichung City, Taiwan
Mon 4.12
Middag
Mon 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Taichung City Chailease lokationer

Herunder kan du finde information om alle Chailease biludlejningssteder i Taichung City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Chailease

7 kontorer

Information om Chailease udlejningsbiler i Taichung City

Har Chailease en lokation i Taichung City ChingChuanKang Lufthavn?

Nej, Chailease har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Taichung City ChingChuanKang Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Chailease når man er i Taichung City i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Chailease i Taichung City, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.888 kr./dag i gennemsnit og 1.888 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Chailease biludlejningslokationer er der i Taichung City?

Der er 7 biludlejningslokationer i Taichung City som Chailease ejer. Deres No. 34, Luchuan East Street, Taichung City lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 92% af de brugere der lejede en bil fraChailease i Taichung City valgt at hente den på No. 34, Luchuan East Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Taichung City?

Priser for biler i Taichung City opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Taichung City?

Fra november 2023 er der 71 udbydere at vælge mellem for biler i Taichung City.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Taichung City?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Taichung City. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Taichung City?

For at leje en bil i Taichung City, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Taichung City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.