Udlejningsbiler fra Enterprise i Lakeland

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Lakeland

Lakeland, FL, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Lakeland, FL, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Lakeland Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Lakeland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

4,4

Value

6,9

Information om Enterprise udlejningsbiler i Lakeland

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Enterprise udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Lakeland kunder og personale føler sig sikre, har Enterprise også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Lakeland (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

I Lakeland har Enterprise 5 lokationer. 619 E. Memorial Blvd. er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 45% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Lakeland fra Enterprise, 619 E. Memorial Blvd. lokationen.