Udlejningsbiler fra Enterprise i Oakland

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Oakland

Oakland, CA, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
Oakland, CA, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Oakland Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Oakland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,7

Information om Enterprise udlejningsbiler i Oakland

Hver Enterprise udlejningslokation i Oakland er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: San Francisco Intl. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 780 North Mcdonnell Rd.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Oakland. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Oakland. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 344 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Enterprise i Oakland i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Oakland helt ned til 344 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste september.

Der er 5 Enterprise biludlejningslokationer i Oakland. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Oakland beliggende på 7600 Earhart Rd. 85% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Oakland lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som New York, Boston, og Las Vegas