Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Oklahoma City

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Oklahoma City

Oklahoma City, OK, USA
14. dec. — 21. dec.
Oklahoma City, OK, USA
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Oklahoma City Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Oklahoma City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,4

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,9

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Oklahoma City

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Oklahoma City Will Rogers World Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise Rent-A-Car i Oklahoma City Will Rogers World Lufthavn (5201 S Meridian Ave).

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Oklahoma City?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af billeje i Oklahoma City (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise Rent-A-Car, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Oklahoma City i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Oklahoma City i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 782 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 782 kr. per dag.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Oklahoma City?

Enterprise Rent-A-Car har 10 biludlejningslokationer i Oklahoma City. Deres 5201 S Meridian Ave lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 39% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Oklahoma City, valgt at leje deres bil fra Enterprise Rent-A-Car lokationen på 5201 S Meridian Ave.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Oklahoma City?

Priser for biler i Oklahoma City opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Oklahoma City?

Antallet af udbydere for biler i Oklahoma City er 33 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Oklahoma City?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Oklahoma City. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Oklahoma City?

Alle førere, der lejer en bil i Oklahoma City, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oklahoma City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.