Udlejningsbiler fra Enterprise i San Juan

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i San Juan

San Juan, Puerto Rico
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
San Juan, Puerto Rico
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

San Juan Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i San Juan, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Information om Enterprise udlejningsbiler i San Juan

Enterprise udlejningslokationer i San Juan er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i San Juan:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Enterprise har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: San Juan Isla Grande. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San Juan. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i San Juan her.

Enterprise At Condado Plaza er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i San Juan. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 35% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra Enterprise At Condado Plaza lokationen.