Udlejningsbiler fra Europcar i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Jeddah

Hver Europcar udlejningslokation i Jeddah er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 2 lokationer som Europcar har i Lufthavn: Jeddah King Abdulaziz Int kan findes på Please Go To Yelo Counters og Please Go To Yelo Counters.

Ja, Europcar i Jeddah tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Jeddah i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Europcar 284 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 284 kr. per dag i december.

Der er 7 Europcar biludlejningslokationer i Jeddah. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Jeddah beliggende på Please Go To Yelo Counters. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Jeddah lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer