Udlejningsbiler fra Europcar i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Jeddah

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Jeddah koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 733 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Europcar i Jeddah. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Jeddah fra Europcar var 406 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Europcar billeje i Jeddah i gennemsnit 5.130 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Europcar en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Europcar har i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn kan findes på Please Go To Yelo Counters og Please Go To Yelo Counters.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah?

Ja, Europcar i Jeddah tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Jeddah i oktober?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Jeddah i oktober måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Europcar 909 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 733 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Jeddah?

Der er 9 Europcar biludlejningslokationer i Jeddah. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Jeddah beliggende på Please Go To Yelo Counters. 54% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Jeddah lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.