Udlejningsbiler fra Europcar i Luanda

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Luanda

Luanda, Angola
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Luanda, Angola
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Luanda Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Luanda, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

3,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

1,9

Information om Europcar udlejningsbiler i Luanda

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Luandafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 1 lokation som Europcar har i Lufthavn: Luanda 4 De Fevereiro kan findes på Aeroporto Internacional 4 Fevereiro.

Ja, Europcar i Luanda tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Der er 5 biludlejningslokationer i Luanda som Europcar ejer. Deres Aeroporto Internacional 4 Fevereiro, Luanda lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 70% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Luanda valgt at hente den på Aeroporto Internacional 4 Fevereiro.