Udlejningsbiler fra Europcar i Puerto Morelos

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Puerto Morelos

Puerto Morelos, QR, Mexico
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Puerto Morelos, QR, Mexico
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Puerto Morelos Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Puerto Morelos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Puerto Morelos

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Puerto Morelosfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Cancún som som er beliggende på Carretera Cancun - Chetumal Km 22.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Puerto Morelos (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Puerto Morelos. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Puerto Morelos er placeret på Sm 001 Mza 009 Lote 9 Local 7.I løbet af de sidste 12 måneder har 100% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Puerto Morelos endt med at leje deres bil fra Sm 001 Mza 009 Lote 9 Local 7 lokationen.


Europcar udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Europcar i andre byer hele vejen igennem Quintana Roo som Cancún og Akumal