Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Global Rent A Car biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

118 kr. - 489 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 549 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 118 kr. per dag i gennemsnit. 118 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 294 kr. for en Global Rent A Car Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i december når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 73% lavere end den gennemsnitlige årspris på 400 kr. for en Global Rent A Car Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Global Rent A Car

15 kontorer

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Global Rent A Car i Berlin koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Global Rent A Car biludlejningspriser i Berlin at være 205 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 200 kr. per dag fra Global Rent A Car på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 1.434 kr. for en uges billeje fra Global Rent A Car i oktober når man er i Berlin.

Har Global Rent A Car en lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn?

Global Rent A Car har 1 lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn. Du vil finde Global Rent A Car beliggende på Melli-Beese-Ring 1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Global Rent A Car når man er i Berlin i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Global Rent A Car i Berlin i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 208 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 200 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Global Rent A Car i Berlin?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Stationcar, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Berlin. At leje en Stationcar fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 343 kr. per dag, hvilket er 47% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 17% af vores brugere valgt at leje en Stationcar fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Berlin.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 276 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Berlin

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Global Rent A Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Berlin biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.