Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Global Rent A Car biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

105 kr. - 476 kr.

Alle biltyper

105 kr. - 443 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 105 kr. per dag i gennemsnit. 105 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 213 kr. for en Global Rent A Car Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i december når priserne er 98 kr. per dag i gennemsnit. 98 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 274 kr. for en Global Rent A Car Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Global Rent A Car i Berlin under COVID-19?

  Global Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Global Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Global Rent A Car i Berlin koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Global Rent A Car biludlejningspriser i Berlin at være 184 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 136 kr. per dag fra Global Rent A Car på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 1.288 kr. for en uges billeje fra Global Rent A Car i oktober når man er i Berlin.

 • Har Global Rent A Car en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Global Rent A Car har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg. Du vil finde Global Rent A Car beliggende på Melli-Beese-Ring 1.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Global Rent A Car når man er i Berlin i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Global Rent A Car i Berlin i oktober er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 263 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 157 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Global Rent A Car i Berlin?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Berlin. At leje en Mini fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 221 kr. per dag, hvilket er 49% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 18% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Berlin.

 • Hvor mange Global Rent A Car biludlejningslokationer er der i Berlin?

  Rudower Chaussee 25 er den mest populære Global Rent A Car biludlejningslokation ud af de 15 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 47% af dem der valgte en udlejningsbil fra Global Rent A Car valgt at leje fra Rudower Chaussee 25 lokationen.


Global Rent A Car biler i andre byer i Tyskland

Find Global Rent A Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt