Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Global Rent A Car biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 496 kr.

Alle biltyper

120 kr. - 558 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en Global Rent A Car Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Global Rent A Car i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, Berlin er i december når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 73% lavere end den gennemsnitlige årspris på 407 kr. for en Global Rent A Car Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Global Rent A Car i Berlin, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Global Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Global Rent A Car

15 kontorer

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Berlin

Global Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Global Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Global Rent A Car biludlejningspriser i Berlin at være 208 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 203 kr. per dag fra Global Rent A Car på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 1.457 kr. for en uges billeje fra Global Rent A Car i december når man er i Berlin.

Global Rent A Car har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg. Du vil finde Global Rent A Car beliggende på Melli-Beese-Ring 1.

Den mest populære type af bil at leje fra Global Rent A Car i Berlin i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 211 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 203 kr. per dag.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Stationcar, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Berlin. At leje en Stationcar fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 348 kr. per dag, hvilket er 47% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 17% af vores brugere valgt at leje en Stationcar fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Berlin.

Rudower Chaussee 25 er den mest populære Global Rent A Car biludlejningslokation ud af de 16 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 56% af dem der valgte en udlejningsbil fra Global Rent A Car valgt at leje fra Rudower Chaussee 25 lokationen.


Global Rent A Car biler i andre byer i Tyskland