Udlejningsbiler fra Hertz i Omaha

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Omaha

Omaha, NE, USA
12. dec. — 19. dec.
Omaha, NE, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Omaha Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Omaha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Omaha

Har Hertz en lokation i Omaha Eppley Airfield Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Omaha Eppley Airfield Lufthavn som som er beliggende på 4601 Abbott Drive.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Omaha?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Omaha. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Omaha her.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Omaha?

Der er 8 biludlejningslokationer i Omaha som Hertz ejer. Deres 7409 Dodge Street, Omaha lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 71% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Omaha valgt at hente den på 7409 Dodge Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Omaha?

Priser for biler i Omaha opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Omaha?

Antallet af udbydere for biler i Omaha er 33 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Omaha?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Omaha. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Omaha?

Alle førere, der lejer en bil i Omaha, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Omaha på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.