Udlejningsbiler fra Nippon Rent-A-Car i Fukuoka

Find og sammenlign gode tilbud på Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka

Fukuoka, Japan
1. dec. — 8. dec.
Fukuoka, Japan
fre. 1.12
Middag
fre. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Fukuoka Nippon Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nippon Rent-A-Car biludlejningssteder i Fukuoka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nippon Rent-A-Car

17 kontorer

Information om Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka

Har Nippon Rent-A-Car en lokation i Fukuoka Lufthavn?

Ja, Nippon Rent-A-Car har 3 lokationer i Fukuoka Lufthavn som er beliggende på 3-1-21 Kukomae, Hakata-ku,Fukuoka-shi,Fukuoka, Fukuoka airport og 2-7-42 Hanmichibashi, Hakata-ku,Fukuoka-shi,Fukuoka.

Hvor mange Nippon Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Fukuoka?

Nippon Rent-A-Car opererer på nuværende tidspunkt fra 17 lokationer i Fukuoka. Den mest populære biludlejningslokation Nippon Rent-A-Car har i Fukuoka er placeret på Fukuoka Fukuoka 1-2-3 Toko, Hakata-ku.I løbet af de sidste 12 måneder har 39% af vores brugere, der søgte efter Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka endt med at leje deres bil fra Fukuoka Fukuoka 1-2-3 Toko, Hakata-ku lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fukuoka?

Priser for biler i Fukuoka opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fukuoka?

Fra november 2023 er der 152 udbydere at vælge mellem for biler i Fukuoka.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fukuoka?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fukuoka. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fukuoka?

For at leje en bil i Fukuoka, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fukuoka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.