Udlejningsbiler fra Nippon Rent-A-Car i Fukuoka

Find og sammenlign gode tilbud på Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka

Fukuoka, Japan
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Fukuoka, Japan
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Fukuoka Nippon Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nippon Rent-A-Car biludlejningssteder i Fukuoka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nippon Rent-A-Car

5 kontorer

Information om Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka

Nippon Rent-A-Car ønsker at deres kunder og personale i Fukuoka skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nippon Rent-A-Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Fukuoka. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Nippon Rent-A-Car har 2 lokationer i Lufthavn: Fukuoka som er beliggende på Fukuoka airport og 2-7-42 Hanmichibashi, Hakata-ku,Fukuoka-shi,Fukuoka.

Nippon Rent-A-Car opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Fukuoka. Den mest populære biludlejningslokation Nippon Rent-A-Car har i Fukuoka er placeret på Fukuoka airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 95% af vores brugere, der søgte efter Nippon Rent-A-Car udlejningsbiler i Fukuoka endt med at leje deres bil fra Fukuoka airport lokationen.