Udlejningsbiler fra Sixt i Fort Lauderdale

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Fort Lauderdale, FL, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Fort Lauderdale Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Fort Lauderdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7,2
God
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,1

Information om Sixt udlejningsbiler i Fort Lauderdale

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Fort Lauderdale under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Fort Lauderdale skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Fort Lauderdale. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Fort Lauderdale koste i oktober?

  247 kr. per dag (eller 1.730 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Fort Lauderdale i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Sixt udlejningsbil var 160 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Fort Lauderdale?

  Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: Fort Lauderdale kan findes på 600 Terminal Dr.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Fort Lauderdale i oktober?

  Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Fort Lauderdale i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 328 kr. per dag og helt ned til 224 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Fort Lauderdale?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Standard, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Fort Lauderdale. At leje en Standard fra Sixt koster i gennemsnit 303 kr. per dag, hvilket er 34% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 14% af vores brugere valgt at leje en Standard fra Sixt for at spare penge på deres rejse til Fort Lauderdale.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Fort Lauderdale?

  I Fort Lauderdale har Sixt 5 lokationer. 600 Terminal Dr er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 73% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Fort Lauderdale fra Sixt, 600 Terminal Dr lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami og Orlando

Sixt biler i andre byer i USA

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles og San Francisco

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Fort Lauderdale

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Fort Lauderdale biludlejningsfirmaer