Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
1. mar. — 8. mar.
Frankfurt, Tyskland
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Sixt biludlejningstilbud i Frankfurt, Hessen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

268 kr. - 973 kr.

Alle biltyper

482 kr. - 2.951 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i oktober når priserne er 268 kr. per dag i gennemsnit. 268 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 605 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Frankfurt. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Frankfurt, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i september når priserne er 428 kr. per dag i gennemsnit. 428 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.093 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Frankfurt. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Frankfurt, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i september når priserne er 558 kr. per dag i gennemsnit. 558 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.818 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Frankfurt. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Frankfurt, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i februar når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.155 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Frankfurt. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i august når priserne er 512 kr. per dag i gennemsnit. 512 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.636 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Frankfurt. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Frankfurt, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i maj når priserne er 542 kr. per dag i gennemsnit. 542 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.677 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Frankfurt. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i juli når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 522 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Frankfurt. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Frankfurt, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

282 kr./dag

21 mar. – 25 mar.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

292 kr./dag

21 mar. – 25 mar.
Toyota Corolla

Frankfurt Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,1

Information om Sixt udlejningsbiler i Frankfurt

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Frankfurt koste i marts?

744 kr. per dag (eller 5.209 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Frankfurt i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Sixt udlejningsbil var 376 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Sixt en lokation i Frankfurt Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Frankfurt Intl Lufthavn (Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Frankfurt i marts?

Med en gennemsnitspris på 1.061 kr./dag, udlejning af Varevogn til passagerer biler fra Sixt i Frankfurt i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Frankfurt helt ned til 864 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Varevogn til passagerer udlejningsbiler sidste marts.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Frankfurt. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Frankfurt er placeret på Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Frankfurt endt med at leje deres bil fra Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra februar 2024 er der 141 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Frankfurt

Udforsk andre populære biludlejningsfirmaer i Frankfurt


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Frankfurt
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo