Udlejningsbiler fra Sixt i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Frankfurt, Hessen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

261 kr. - 5.690 kr.

Alle biltyper

421 kr. - 4.712 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i november når priserne er 261 kr. per dag i gennemsnit. 261 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.217 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Frankfurt. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i april når priserne er 587 kr. per dag i gennemsnit. 587 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.267 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Frankfurt. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i marts når priserne er 570 kr. per dag i gennemsnit. 570 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.885 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Frankfurt. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Frankfurt, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Frankfurt, Hessen er i juni når priserne er 274 kr. per dag i gennemsnit. 274 kr. per dag er 88% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.251 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Frankfurt. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

342 kr./dag

5 dec. – 12 dec.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

1.003 kr./dag

18 jan. – 18 jan.
Toyota Corolla
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

1.123 kr./dag

18 jan. – 19 jan.
Renault Captur

Frankfurt Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,7

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7

Information om Sixt udlejningsbiler i Frankfurt

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Frankfurt skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Frankfurt. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

614 kr. per dag (eller 4.299 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Frankfurt i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Sixt udlejningsbil var 262 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Frankfurt Intl (Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.).

Med en gennemsnitspris på 277 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Sixt i Frankfurt i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Frankfurt helt ned til 262 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Frankfurt er Lille mellemklasse til 277 kr. i gennemsnit per dag. 277 kr. per dag er 14% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 24% af momondo-brugere som har lejet en bil i Frankfurt fra Sixt valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Frankfurt. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Frankfurt er placeret på Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..I løbet af de sidste 12 måneder har 46% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Frankfurt endt med at leje deres bil fra Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer