Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Madrid

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

246 kr. - 1.050 kr.

Alle biltyper

280 kr. - 979 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i maj når priserne er 246 kr. per dag i gennemsnit. 246 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 448 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Madrid. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i oktober når priserne er 473 kr. per dag i gennemsnit. 473 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 715 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Madrid. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Madrid, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i januar når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Madrid. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i september når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 946 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Madrid. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Madrid, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i januar når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 728 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Madrid. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Madrid, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

278 kr./dag

8 juli – 22 juli
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

295 kr./dag

8 juli – 22 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

299 kr./dag

8 juli – 22 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Madrid Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Madrid

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Madrid koste i juni?

247 kr. per dag i Madrid er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 662 kr. per dag i juni, eller 4.633 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Sixt en lokation i Madrid-Barajas Lufthavn?

Sixt har 1 lokation i Madrid-Barajas Lufthavn. Du vil finde Sixt beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Madrid i juni?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Madrid i juni. Når du lejer Economy biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 441 kr. per dag og helt ned til 247 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Madrid?

Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Madrid er Economy (441 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 31% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 57% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Madrid.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Madrid?

Der er 8 Sixt biludlejningslokationer i Madrid. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Madrid beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas. 49% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Madrid lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Madrid?

Priser for biler i Madrid opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Madrid?

Fra maj 2024 er der 207 udbydere at vælge mellem for biler i Madrid.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Madrid?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Madrid. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Madrid?

Alle førere, der lejer en bil i Madrid, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Madrid på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Madrid

Populære typer af udlejningsbiler i Madrid