Udlejningsbiler fra Sixt i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 2.915 kr.

Alle biltyper

203 kr. - 1.715 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i juni når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 548 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Madrid. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i juni når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 694 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Madrid. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Madrid, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i november når priserne er 487 kr. per dag i gennemsnit. 487 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 844 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Madrid. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Madrid Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,2

Information om Sixt udlejningsbiler i Madrid

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Madrid skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Madrid. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas. Du vil finde Sixt beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Madrid i februar. Når du lejer Mini biler i februar, kan du forvente gennemsnitspriser på 283 kr. per dag og helt ned til 120 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Madrid er Mini (283 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 35% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 46% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Madrid.

Der er 8 Sixt biludlejningslokationer i Madrid. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Madrid beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas. 35% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Madrid lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Madrid

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Madrid biludlejningsfirmaer