Udlejningsbiler fra Sixt i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

111 kr. - 755 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 616 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i juni når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 296 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Madrid. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Madrid, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, Madrid er i november når priserne er 449 kr. per dag i gennemsnit. 449 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 636 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Madrid. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Madrid, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

212 kr./dag

25 okt. – 1 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

281 kr./dag

25 okt. – 1 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

284 kr./dag

25 okt. – 1 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Madrid Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Madrid

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Madrid under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Madrid skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Madrid. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Madrid koste i oktober?

  111 kr. per dag i Madrid er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 536 kr. per dag i oktober, eller 3.751 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas?

  Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas. Du vil finde Sixt beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Madrid i oktober?

  Overvej Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Madrid i oktober. Når du lejer Cabriolet biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 677 kr. per dag og helt ned til 268 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Cabriolet bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Madrid?

  Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Madrid er Mini (261 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 6% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 46% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Madrid.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Madrid?

  Der er 6 Sixt biludlejningslokationer i Madrid. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Madrid beliggende på Terminal 1 & 4 Llegadas. 39% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Madrid lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt biler i andre byer i Spanien

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Spanien, som Palma de Mallorca og Barcelona