Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Palma de Mallorca

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
8. 3月 — 15. 3月
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
金 8.3
Middag
金 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Sixt biludlejningstilbud i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

110 kr. - 777 kr.

Alle biltyper

430 kr. - 935 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 383 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i januar når priserne er 168 kr. per dag i gennemsnit. 168 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 578 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i januar når priserne er 531 kr. per dag i gennemsnit. 531 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 952 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i januar når priserne er 139 kr. per dag i gennemsnit. 139 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 392 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i marts når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 650 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i februar når priserne er 533 kr. per dag i gennemsnit. 533 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.040 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i marts når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 76% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.026 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

179 kr./dag

5 3月 – 12 3月
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

183 kr./dag

13 3月 – 20 3月
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

210 kr./dag

5 3月 – 12 3月
Chevrolet Sonic Sedan

Palma de Mallorca Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Palma de Mallorca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,2

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,7

Value

6,9

Information om Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Palma de Mallorca koste i marts?

Billeje i Palma de Mallorca i marts fra Sixt vil koste 438 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 114 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Palma de Mallorca, kan du forvente priser omkring 3.064 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Sixt en lokation i Palma de Mallorca Lufthavn?

Ja, Sixt har 1 lokation i Palma de Mallorca Lufthavn som som er beliggende på Zona rent a car - Llegadas.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Palma de Mallorca i marts?

Med en gennemsnitspris på 415 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Sixt i Palma de Mallorca i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca helt ned til 199 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Palma de Mallorca?

For 209 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Palma de Mallorca (39% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 8% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Palma de Mallorca lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Palma de Mallorca?

Zona rent a car - Llegadas er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 3 lokationer de har i Palma de Mallorca. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 62% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Zona rent a car - Llegadas lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palma de Mallorca?

Priser for biler i Palma de Mallorca blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palma de Mallorca?

Der er 90 udbydere for biler i Palma de Mallorca fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palma de Mallorca?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Palma de Mallorca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palma de Mallorca?

For at leje en bil i Palma de Mallorca, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palma de Mallorca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Palma de Mallorca


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Palma de Mallorca
金 8.3
Middag
金 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo