Udlejningsbiler fra Sixt i Palma de Mallorca

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

118 kr. - 687 kr.

Alle biltyper

214 kr. - 1.123 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 118 kr. per dag i gennemsnit. 118 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 450 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 249 kr. per dag i gennemsnit. 249 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 637 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 246 kr. per dag i gennemsnit. 246 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 946 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i marts når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 441 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i september når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 784 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i oktober når priserne er 747 kr. per dag i gennemsnit. 747 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.172 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i oktober når priserne er 863 kr. per dag i gennemsnit. 863 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.474 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Palma de Mallorca, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Palma de Mallorca Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Palma de Mallorca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,3

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,5

Information om Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Palma de Mallorca skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Palma de Mallorca. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Palma de Mallorca i januar fra Sixt vil koste 445 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 344 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Palma de Mallorca, kan du forvente priser omkring 3.112 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Palma de Mallorca som som er beliggende på Zona rent a car - Llegadas.

Med en gennemsnitspris på 198 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Sixt i Palma de Mallorca i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Palma de Mallorca helt ned til 172 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste januar.

For 198 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Palma de Mallorca (23% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 22% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Palma de Mallorca lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Zona rent a car - Llegadas er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 3 lokationer de har i Palma de Mallorca. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Zona rent a car - Llegadas lokationen.


Sixt biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Palma de Mallorca biludlejningsfirmaer