Udlejningsbiler fra Sixt i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
4. dec. — 11. dec.
Barcelona, Spanien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

252 kr. - 1.038 kr.

Alle biltyper

368 kr. - 2.103 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 252 kr. per dag i gennemsnit. 252 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 449 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i februar når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 653 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Barcelona, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 392 kr. per dag i gennemsnit. 392 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.394 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Barcelona, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i januar når priserne er 208 kr. per dag i gennemsnit. 208 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 486 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i juni når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 796 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Barcelona. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Barcelona, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 575 kr. per dag i gennemsnit. 575 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.832 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Barcelona, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 406 kr. per dag i gennemsnit. 406 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.296 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Barcelona, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Barcelona Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Barcelona

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Barcelona koste i december?

I december, kan du forvente at betale 233 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Barcelona. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Barcelona fra Sixt var 144 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Barcelona i gennemsnit 1.631 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Sixt en lokation i Barcelona Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Barcelona Lufthavn:
Terminal 1 & 2 Llegadas.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Barcelona i december?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Barcelona i december. Baseret på Sixt biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 238 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 230 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Barcelona?

For 403 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Barcelona (24% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 15% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Barcelona lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 9 Sixt biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Barcelona beliggende på Rambla de Catalunya 74. 33% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 159 udbydere for biler i Barcelona fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.