Udlejningsbiler fra Sixt i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

280 kr. - 949 kr.

Alle biltyper

440 kr. - 2.634 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i december når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 595 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i januar når priserne er 220 kr. per dag i gennemsnit. 220 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 597 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Barcelona, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i august når priserne er 498 kr. per dag i gennemsnit. 498 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.187 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Barcelona, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i januar når priserne er 220 kr. per dag i gennemsnit. 220 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 559 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Barcelona, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i september når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 873 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Barcelona. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Barcelona, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 419 kr. per dag i gennemsnit. 419 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.594 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Barcelona, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Barcelona, Catalonien er i september når priserne er 560 kr. per dag i gennemsnit. 560 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.112 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Barcelona. Mens september nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Barcelona, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

275 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

288 kr./dag

17 aug. – 24 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

309 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Barcelona

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Barcelona skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Barcelona. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I september, kan du forvente at betale 666 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Barcelona. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Barcelona fra Sixt var 435 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Barcelona i gennemsnit 4.663 kr. i september. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Barcelona:
Terminal 1 & 2 Llegadas.

Ifølge vores data er Luksus biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Barcelona i september. Baseret på Sixt biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Luksus på 882 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 660 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 262 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Barcelona (52% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Barcelona lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 9 Sixt biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Barcelona beliggende på Terminal 1 & 2 Llegadas. 47% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt biler i andre byer i Spanien

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Spanien, som Palma de Mallorca og Madrid