Udlejningsbiler fra Sunnycars i Kassel

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Kassel

Kassel, Tyskland
7. dec. — 14. dec.
Kassel, Tyskland
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Kassel Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Kassel, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Kassel

Har Sunnycars en lokation i Kassel-Calden Lufthavn?

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Kassel-Calden Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Kassel?

Der er 4 Sunnycars biludlejningslokationer i Kassel. Ifølge vores brugere er den mest populære Sunnycars lokation i Kassel beliggende på Leipziger Strasse 65-71. 49% af vores brugere som har lejet bil fra Sunnycars i Kassel lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kassel?

Priser for biler i Kassel opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kassel?

Fra november 2023 er der 38 udbydere at vælge mellem for biler i Kassel.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kassel?

Blandt forskellige lande, herunder Kassel, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kassel?

For at leje en bil i Kassel, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kassel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.