Udlejningsbiler fra Sunnycars i Saumur

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Saumur

Saumur, Maine-et-Loire, Frankrig
4. dec. — 11. dec.
Saumur, Maine-et-Loire, Frankrig
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Saumur Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Saumur, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

3 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Saumur

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Saumur?

Der er 3 Sunnycars biludlejningslokationer i Saumur. Ifølge vores brugere er den mest populære Sunnycars lokation i Saumur beliggende på Bd Des Vallerots Zi Ecoparc. 67% af vores brugere som har lejet bil fra Sunnycars i Saumur lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Saumur?

Priser for biler i Saumur opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Saumur?

Der er 11 udbydere for biler i Saumur fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Saumur?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Saumur. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Saumur?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Saumur. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Saumur på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.