Rejseguide til Stuttgart

Oplev det bedste af Stuttgart, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Stuttgart

Valutaeuro
Befolkning589.793
SprogTysk

Oplevelser i Stuttgart

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Stuttgart

Hvornår er det bedst at tage til Stuttgart?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

1.366 kr. - 5.594 kr.

Temperatur

0 - 17 °C

Nedbør

40 - 80 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Stuttgart i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 22 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -2 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Stuttgart i maj, hvor nedbøren er på omkring 80 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 40 mm regn.


Overnatning i Stuttgart

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Stuttgart-Mitte, Stuttgart-Nord eller Bad Cannstatt, når de er i Stuttgart. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Zuffenhausen eller Plieningen.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Stuttgart er Lufthavn: Frankfurt Intl, Lufthavn: Stuttgart Echterdingen og Lufthavn: Karlsruhe/Baden-Baden.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Stuttgart i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 22 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 0 °C, som kan falde helt ned til -2 °C.

Maj plejer at være den mest regnfulde måned på året i Stuttgart, hvor nedbøren er på omkring 80 mm.

Ja, du kan leje en bil i Stuttgart for omkring 341 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Möhringen og Ostfildern er steder, du kan besøge på en rejse til Stuttgart.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stuttgart