Find billige flybilletter til Utila

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Utila

Find de billigste fly til disse Utila-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Pedro Sula

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Utila

København (CPH) til San Pedro Sula (SAP)

Fly til Utila ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Pedro Sula Ramon V Morales, hvor den gennemsnitlige pris er 6.266 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Utila?

For at komme til Utila fra Danmark, er det altid nødvendigt at foretage en mellemlanding undervejs, og derfor er tiden lidt langstrakt på over en til to dage. Turen fra København Kastrup (CPH) til San Pedro Sula (SAP) tager i omegnen 44 timer og 15 minutter i en omgang, og San Pedro Sula (SAP) er den eneste lufthavn, som kan føre dig til Utila, når du begynder din rejse fra København Kastrup (CPH). Rejsen fra San Pedro Sula (SAP) til Utila tager ca. en halv time, hvor det er på samme strækning, men her er det en mellemlanding i San Pedro Sula. Dette flytilbud med langstrakt rute fra København Kastrup og San Pedro kan derudover mellemlande i f.eks. Frankfurt Intl. (FRA) og Houston G. Bush Intercont. (IAH). En god idé kan være at kombinere en overnatning i Houston med flyturen, da du så vil opleve at kunne få sovet ud i en blød seng inden den næste flyvetur. Det er trods alt mange timer at sidde i et fly, og det er rart lige at kunne koble af. Du kan altid vælge at reservere flybilletter videre til San Pedro Sula og Utila.

Da der desværre ikke er nogen direkte forbindelser til Utila fra Danmark, men der er stadig flyrejser med flere mellemlandinger fra København Kastrup (CPH). Flyvningen er som nævnt meget lang, og det kræver, at du kan holde til lange flyvninger, men det er selvfølgelig strækninger, hvor du kan holde nogle små pauser ind i mellem. Mellemlandingerne er typisk i Frankfurt Lufthavn. Derudover findes hverken ruter fra Billund, Aalborg eller Aarhus til Utila, så København-Kastrup vil være din eneste valgmulighed.

Brugere, der booker rejser til Utila fra Guatemala City, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Utila. Hvis du vil finde den billigste pris til Utila fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Utila, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: La Ceiba Goloson Intl (40 km fra Utila centrum), Lufthavn: Coxen Hole Roatan (47 km fra Utila centrum), Lufthavn: Guanaja (112 km fra Utila centrum) eller Lufthavn: San Pedro Sula Ramon V Morales (131 km fra fra Utila centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 5.718 kr. pr. person er Lufthavn: Utila den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Utila. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Utila

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Utila fundet af momondos brugere for nylig
0

Lufthavne i nærheden af Utila

Neden for finder du alle lufthavne i Utila samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af byen Utila fra lufthavnen?

Når du lander i Utila lufthavn, og gerne vil videre til Utila centrum, kan du vælge at tage de forskellige turistbusser, som går udenfor lufthavnens terminaler. Her anbefales turistbusserne Hedman Alas, som tager dig til Honduras, Utila. Der findes ingen busser med numre, da Utila er en ø i et flot havområde, og der ikke går direkte forbindelser på den måde, så turistbusserne tager dig til øen på lidt over syv timer, hvor du også går ombord på en færge.


Visumkrav for Utila

Der er ikke et krav om at man skal søge om visum for at besøge Utila og resten af Honduras, hvor det også udgør resten af De Caribiske Øer. De første 90 dage er du under et visumfrit ophold. Derefter er det vigtigt at søge forlængelse om yderligere ophold i landet. Du skal altid have et gyldigt pas med når du tager på en flyrejse, specielt når dette er udenfor Europa.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Utila


De bedste oplevelser og seværdigheder i Utila

Da Utila i Honduras er den mindste ø i et ørige, så er Utila et sandt paradis med skønne sandstrande, men ud over det er det mere end bare sandstrande og smuk natur. Du kan f.eks. vælge at tage en dykkertur fra Utilas dykkercenter. Du finder dette dykkercenter i Calle Capital på øen. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis du vil opleve det forbløffende koralrev under vandet. Du vil også opleve at blive professionelt guidet gennem turen på vandet og under vandet. Det er især egnet til dig, hvis du mangler noget dybde og spænding væk fra arbejdslivet. Du vil også opleve at naturen er helt usædvanlig, når du dykker i koralrevet, da det kan bringe store tanker frem, hvor utrolig naturen kan være.


Find billige flybilletter til andre byer i Honduras

Honduras er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Utila. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Utila med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Utila vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Utila er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.