Find billige flybilletter til San Pedro Sula

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Pedro Sula

Find de billigste fly til disse San Pedro Sula-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Pedro Sula

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Pedro Sula

København (CPH) til San Pedro Sula (SAP)

Fly til San Pedro Sula ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Pedro Sula Ramon V Morales, hvor den gennemsnitlige pris er 6.158 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN PEDRO SULA FRA KØBENHAVNnovember15% billigereAt flyve fra København til San Pedro Sula ​​koster i gennemsnit blot 5.261 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN PEDRO SULA FRA KØBENHAVNoktober19% dyrereDet koster cirka 7.345 kr. at flyve til San Pedro Sula ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN PEDRO SULA FRA KØBENHAVNnovember481% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Pedro Sula fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Pedro Sula?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til San Pedro Sula, lå på 517 kr./pr. person fra Guatemala City, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til San Pedro Sula. Hvis du vil finde de billigste priser til San Pedro Sula fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til San Pedro Sula fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.261 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til San Pedro Sula fra Danmark i april i stedet. Fly til San Pedro Sula i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.311 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til San Pedro Sula er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.489 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til San Pedro Sula er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.777 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til San Pedro Sula på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til San Pedro Sula på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.838 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til San Pedro Sula, så priserne er ofte dyrere på omkring 11.163 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af San Pedro Sula. Hvis du har planer om at flyve til San Pedro Sula, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: La Ceiba Goloson Intl (128 km fra San Pedro Sula centrum), Lufthavn: Comayagua Palmerola Intl (131 km fra San Pedro Sula centrum) eller Lufthavn: Utila (140 km fra San Pedro Sula centrum).

Lufthavn: Utila har en gennemsnitspris på 5.662 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge San Pedro Sula. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til San Pedro Sula?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Pedro Sula

Hvilke flyselskaber flyver til San Pedro Sula?

United Airlines, Aeromexico, KLM og Delta er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til San Pedro Sula regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til San Pedro Sula med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til San Pedro Sula

KLM flyver omkring 7 fly til San Pedro Sula om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 4.135 kr. (København Kastrup til San Pedro Sula). Brugerne har bedømt KLM med 7,7/10 i over 133 anmeldelser på momondo.

United Airlines-fly til San Pedro Sula

Et andet populært valg for fly til San Pedro Sula er United Airlines (7,3/10, 866 anmeldelser). De fleste United Airlines-fly, der lander i San Pedro Sula, kommer fra Houston G.Bush Intercont, men der er 7 United Airlines-fly til San Pedro Sula fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med United Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.070 kr. (Billund til San Pedro Sula, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Pedro Sula


Find billige flybilletter til andre byer i Honduras

Honduras er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til San Pedro Sula, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til San Pedro Sula, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til San Pedro Sula på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til San Pedro Sula.

Prisagenter på fly til San Pedro Sula er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.