FAQ
Flytracker

Book fly med 40-Mile Air, Ltd.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med 40-Mile Air, Ltd.

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder 40-Mile Air?

40-Mile Air er et mindre amerikansk flyselskab, som ligger i Alaska og har specialiseret sig i flytransport til de øde egne af Alaska målrettet til outdoor entusiaster. 40-Mile Air, Ltd er ikke et typisk luftfartsselskab, som du kender dem fra de fleste lufthavne. Til gengæld er det nok dem, der kender Alaskas natur allerbedst. Flyselskabet har ikke et decideret loyalitetsprogram for trofaste flypassagerer, men deres beskedne størrelse gør, at du kan få tilrettelagt din helt egen skræddersyede rundtur til forskellige områder af Alaska. Flyselskabet har dog også faste flyafgange blandt andet mellem Fairbanks, Tok, Healy Lake og Delta. Der er flere faste 40-Mile Air flyvninger hver eneste dag.

Hvor meget håndbagage kan jeg have med, når jeg rejser med 40-Mile Air?

Normalt siger man, at man må have et enkelt stykke håndbagage med sig ombord på flyet. Det skal typisk opfylde nogle bestemt mål, ligesom det ikke må veje mere end typisk 10-15 kg. Det skal normalt kunne lægges i bagagehylden over sæderne. I de fleste flyvere må man desuden gerne have en ekstra, mindre taske med, som skal kunne ligge under sædet foran dig. Hos 40-Mile Air er det en smule anderledes, da flyselskabets fly er noget mindre, Cessna-fly, og typisk kun har plads til 3-4 personer inklusive piloten. Derfor er det vigtigt, at du spørger ind til mængden af bagage, som du må have med, når du foretager dine 40-Mile Air-reservationer. Book 40-Mile Air personligt, så du har mulighed for selv at spørge ind til dine bagage-muligheder.

Kan jeg have kæledyr med, når jeg flyver med 40-Mile Air?

Normalt er der flere parametre, der spiller ind i spørgsmålet omkring, hvorvidt du må have kæledyr med ombord på fly. Dels skal du tage hensyn til flyselskabets regler, men du skal også være opmærksom på, at de enkelte lande har forskellige regler og krav til dyr, som du ønsker at tage med på dine rejser. På 40-Mile Air flyvninger er der ikke meget plads til kæledyr, men du bør orientere dig om dine muligheder for at tage en servicehund eller et kæledyr med dig ombord på flyveren, når du booker din billet. Du skal dog nok regne med, at det kommer til at koste et mindre gebyr. Undersøg hvilke regler der gælder ved indrejse til USA, når du ønsker at tage dit kæledyr med på rejsen. Der kan være krav til, hvilke dyr du må have med dig, og hvilke vaccinationer de skal have. Samtidig kan du risikere, at dit kæledyr skal i karantæne, når du ankommer til landet, hvilket du bør have med i dine rejseforberedelser.

Flyver 40-Mile Air, Ltd. fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Fairbanks Intl hvis du ønsker at flyve med 40-Mile Air, Ltd., da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Wright Air.

Hvad er de mest populære lufthavne som 40-Mile Air, Ltd. benytter?

Tok, Northway, og Delta Junction er de mest populære lufthavne 40-Mile Air, Ltd. bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for 40-Mile Air, Ltd.?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst 40-Mile Air, Ltd.-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge 40-Mile Air, Ltd.s hjemmeside på 40-mileair.com eller ringe til dem på (907) 883 5191 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra 40-Mile Air, Ltd.

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for 40-Mile Air, Ltd.
tor. 5/16

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater for din rejse