Book fly med 40-Mile Air, Ltd.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 30.5
tir. 6.6

Anmeldelser af 40-Mile Air, Ltd.

4,6
MiddelmådigBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
5,0Comfort
3,0Boarding
5,0Underholdning
5,0Besætning
5,0Mad


Oplysninger om flyvning med 40-Mile Air, Ltd.

40-Mile Air er et mindre amerikansk flyselskab, som ligger i Alaska og har specialiseret sig i flytransport til de øde egne af Alaska målrettet til outdoor entusiaster. 40-Mile Air, Ltd er ikke et typisk luftfartsselskab, som du kender dem fra de fleste lufthavne. Til gengæld er det nok dem, der kender Alaskas natur allerbedst. Flyselskabet har ikke et decideret loyalitetsprogram for trofaste flypassagerer, men deres beskedne størrelse gør, at du kan få tilrettelagt din helt egen skræddersyede rundtur til forskellige områder af Alaska. Flyselskabet har dog også faste flyafgange blandt andet mellem Fairbanks, Tok, Healy Lake og Delta. Der er flere faste 40-Mile Air flyvninger hver eneste dag.

Normalt siger man, at man må have et enkelt stykke håndbagage med sig ombord på flyet. Det skal typisk opfylde nogle bestemt mål, ligesom det ikke må veje mere end typisk 10-15 kg. Det skal normalt kunne lægges i bagagehylden over sæderne. I de fleste flyvere må man desuden gerne have en ekstra, mindre taske med, som skal kunne ligge under sædet foran dig. Hos 40-Mile Air er det en smule anderledes, da flyselskabets fly er noget mindre, Cessna-fly, og typisk kun har plads til 3-4 personer inklusive piloten. Derfor er det vigtigt, at du spørger ind til mængden af bagage, som du må have med, når du foretager dine 40-Mile Air-reservationer. Book 40-Mile Air personligt, så du har mulighed for selv at spørge ind til dine bagage-muligheder.


De mest populære lufthavne for 40-Mile Air, Ltd.

Find fly med 40-Mile Air, Ltd. til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med 40-Mile Air, Ltd.

Find 40-Mile Air, Ltd.-fly i disse populære byer

Flysporing for 40-Mile Air, Ltd.

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for 40-Mile Air, Ltd.
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.