Book fly med Air Antilles

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hurtige facts om Air Antilles

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air Antilles

Billigste rute

530 kr.

Mest populære rute

FDF til PTP

Korteste fly

0t. 20min.

Længste flyvning

17t. 35min.
Den billigste rute, som Air Antilles flyver fra Fort-de-France Lamentin til Pointe-à-Pitre Le Raizet kan fås for 530 kr.
Flyvningen fra Fort-de-France Lamentin til Pointe-à-Pitre Le Raizet er i øjeblikket den mest populære rute med Air Antilles
Den hurtigste flyrute med Air Antilles varer 0t. 20min. fra Fort-de-France (FDF) til Bridgetown (BGI)
Den længste flyrute med Air Antilles tager 17t. 35min. fra Pointe-à-Pitre (PTP) til Bridgetown (BGI)

Anmeldelser af Air Antilles

6,0
OkayBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
6,0Boarding
6,0Mad
6,0Samlet
2,0Underholdning
6,0Comfort
6,0Besætning

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Air Antilles

Du bliver nødt til at flyve fra Grand-Case L'Espérance hvis du ønsker at flyve med Air Antilles, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Corsair.

Fort-de-France Lamentin, Pointe-à-Pitre Le Raizet, og Grand-Case L'Espérance er de mest populære lufthavne Air Antilles bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air Antilles-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Antilless hjemmeside på airantilles.com eller ringe til dem på +590590384322 for opdateringer og flystatus.

Fort-de-France Lamentin til Pointe-à-Pitre Le Raizet og tilbage igen med 0 stop for 1.017 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Air Antilles. Air Antilles tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 530 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Fort-de-France Lamentin til Pointe-à-Pitre Le Raizet og har 0 stop.


Flysporing for Air Antilles

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air Antilles
fre. 6/24