Book fly med Novair

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Anmeldelser af Novair

10,0
FantastiskBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
6,0Comfort
10,0Boarding
6,0Underholdning
8,0Mad
10,0Besætning

Sortér efter:
Dato
10,0 Fantastisk
KAYAK
Bedre wifi

Oplysninger om flyvning med Novair

Hvem kan benytte loyalitetsprogrammet hos Novair?

Novair er et søsterselskab til det velkendte Apollo Rejser, og har mange ugentlige flyvninger til middelhavsdestinationer, samt længere rejser til blandt andet USA. Når du booker med Novair og ønsker at melde dig ind i et fordels - eller loyalitetsprogram, foregår dette hos Apollo. Det er gennem dit medlemskab hos dem, at du indsamler point, som du kan benytte til at købe fremtidige rejser. Det er muligt at melde dig ind ved køb af første billet hos selskabet, så længe du er over 18 år gammel. Apollo har mange flashtilbud, hvor du kan spare penge på dine reservationer med Novair fly. Hvis du er medlem hos dem, er du en af de første til at modtage specielle tilbud og ekstra rabatter på rejsen.

Hvor meget bagage kan man medbringe hos Novair?

Hvis du har en reservation på et Novair fly, og ønsker at rejse med indchecket bagage, skal denne være pakket så den tåler håndtering i lufthavnen, samt transporten i flyets lastrum. Den tilladte maxvægt hos Novair er 20 kg indchecket bagage + 5 kg håndbagage per person. Din håndbagage må ikke være større end 55 X 40 x 22 cm. Hvis du ønsker at checke tungere eller mere bagage ind, skal dette tilkøbes når du booker din billet. Husk, at værdigenstande som smykker, computer og penge samt elektroniske cigaretter, medicin og madvarer skal pakkes som håndbagage. Det er ikke muligt at få ekstra bagage med som en del af loyalitetsprogrammet, men du kan du modtage rabatter på biletter der inkluderer indchecket bagage.

Kan man rejse med kæledyr hos Novair?

Ombord på flyet må der kun medbringes assistancehunde, såfremt hunden er identificeret. Når du rejser med en assistancehund anses den som værende på arbejde, og skal derfor bære Assistancehundebevis under hele turen. Føreren af hunden skal også medbringe et ledsagedokument. Novair tillader ikke kæledyr i kabinen eller i lastrummet, og derfor er det ikke muligt at tilkøbe plads til dine kæledyr når du booker rejser med Novair. Denne regel gælder alle dyr uanset type, race og størrelse.

Flyver Novair fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Dhangarhi hvis du ønsker at flyve med Novair, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Buddha Air.

Hvad er de mest populære lufthavne som Novair benytter?

Biratnagar, Dhangarhi, og Katmandu Tribhuvan er de mest populære lufthavne Novair bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Novair?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Novair-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Novairs hjemmeside på novair.dk eller ringe til dem på +46 8 519 307 77 for opdateringer og flystatus.


De mest populære lufthavne for Novair

Find fly med Novair til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Novair

Find Novair-fly i disse populære byer

Spor fly fra Novair

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Novair
tor. 9/21

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.