Udlejningsbiler fra Alamo i Liberia

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Liberia

Liberia, Costa Rica
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Liberia, Costa Rica
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Liberia Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Liberia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,1

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,7

Value

7,5

Information om Alamo udlejningsbiler i Liberia

Alle Alamo biludlejningslokationer i Liberia tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Liberia:
Liberia International Airport.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Alamo i Liberia. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Alamo.

Der er 3 Alamo biludlejningslokationer i Liberia. Ifølge vores brugere er den mest populære Alamo lokation i Liberia beliggende på 1km E From Daniel Oduber Arpt. 61% af vores brugere som har lejet bil fra Alamo i Liberia lejede fra denne lokation det seneste år.