Udlejningsbiler fra Avis i Tampere

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Tampere

Tampere, Finland
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Tampere, Finland
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Tampere Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Tampere, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Tampere

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Tampere kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Tampere Pirkkala som som er beliggende på Tampere Airport.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Tampere. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Tampere i august er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 432 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 432 kr. per dag.

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Tampere. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Tampere er placeret på Laakkonen.I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Tampere endt med at leje deres bil fra Laakkonen lokationen.