Lej en bil i Prestwick, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Prestwick, Skotland

Prestwick, SCT, Storbritannien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Prestwick, SCT, Storbritannien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Prestwick

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Prestwick, Skotland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Prestwick, Skotland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edinburgh Turnhouses biludlejningsdisk

Biludlejning i Prestwick

I september til og med i dag 4 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Prestwick.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Prestwick for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Prestwick har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Prestwick. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Prestwick, SCT?

Hvis du lejer en bil i Prestwick, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Prestwick er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Prestwick er hastighedsbegrænsningen 115 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Prestwick?

Når vores brugere lejer bil in Prestwick, vælger de fleste en Volkswagen Golf til 59 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Focus til i gennemsnit 241 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Golf in Prestwick for helt ned til 26 kr./dag og udlejning af Ford Focus for helt ned til 194 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Prestwick i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Prestwick.

Minder vejret i Prestwick om vejret i resten af Skotland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Prestwick til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Skotland normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 65,2 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Prestwick