Udlejningsbiler fra Budget i Tulsa

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Tulsa

Tulsa, OK, USA
4. dec. — 11. dec.
Tulsa, OK, USA
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tulsa Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Tulsa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,4

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

Information om Budget udlejningsbiler i Tulsa

Har Budget en lokation i Tulsa Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Tulsa Intl Lufthavn som som er beliggende på 7777 East Apache Street.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Tulsa?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Tulsa. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Tulsa i december?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Tulsa i december måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 261 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 261 kr. per dag i december.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Tulsa?

Der er 4 biludlejningslokationer i Tulsa som Budget ejer. Deres 7777 East Apache Street, Tulsa lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Tulsa valgt at hente den på 7777 East Apache Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tulsa?

Priser for biler i Tulsa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tulsa?

Der er 27 udbydere for biler i Tulsa fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tulsa?

Blandt forskellige lande, herunder Tulsa, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tulsa?

For at leje en bil i Tulsa, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tulsa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.