Udlejningsbiler fra Enterprise i Cambridge

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Cambridge

Cambridge, MA, USA
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Cambridge, MA, USA
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Cambridge Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Cambridge, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,6

Information om Enterprise udlejningsbiler i Cambridge

Enterprise udlejningslokationer i Cambridge er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Cambridge:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 15 Transportation Way.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Cambridge. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Cambridge. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Enterprise har 4 biludlejningslokationer i Cambridge. Deres 25 River Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 66% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Cambridge, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på 25 River Street.


Enterprise udlejningsbiler i Massachusetts

Lej en bil fra Enterprise i en anden by i Massachusetts