Udlejningsbiler fra Enterprise i Southampton

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Southampton

Southampton, ENG, Storbritannien
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Southampton, ENG, Storbritannien
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Southampton Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Southampton, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Southampton

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Southamptonfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Southampton Eastleigh. Du vil finde Enterprise beliggende på Southampton Intl Airport.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Southampton. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Southampton her.

Med en gennemsnitspris på 1.512 kr./dag, udlejning af Varevogn til passagerer biler fra Enterprise i Southampton i februar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Southampton helt ned til 1.512 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Varevogn til passagerer udlejningsbiler sidste februar.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Southampton. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Southampton er placeret på Southampton Intl Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Southampton endt med at leje deres bil fra Southampton Intl Airport lokationen.


Enterprise udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem England som London, Manchester, og Bristol

Enterprise biler i andre byer i Storbritannien