Udlejningsbiler fra Enterprise i St. Petersburg

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i St. Petersburg

St. Petersburg, FL, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
St. Petersburg, FL, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

St. Petersburg Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i St. Petersburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,4

Comfort

3,6

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

2,8

Value

2,8

Information om Enterprise udlejningsbiler i St. Petersburg

Hver Enterprise udlejningslokation i St. Petersburg er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Tampa St. Petersburg:
14700 Terminal Blvd.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i St. Petersburg. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i St. Petersburg. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i St. Petersburg er placeret på 3400 5th Ave S.I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i St. Petersburg endt med at leje deres bil fra 3400 5th Ave S lokationen.