Udlejningsbiler fra Europcar i Saarbrücken

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Saarbrücken

Saarbrücken, Tyskland
10. juli — 17. juli
Samme aflevering
Saarbrücken, Tyskland
søn. 10.7
Middag
søn. 17.7
Middag
Chaufførens alder:

Saarbrücken Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Saarbrücken, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Saarbrücken

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Saarbrückenfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 1 lokation som Europcar har i Lufthavn: Saarbrücken Ensheim kan findes på Balthasar-goldstein-strasse 1.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Saarbrücken. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Saarbrücken. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Saarbrücken er placeret på Mainzer Strasse 152 - 154.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Saarbrücken endt med at leje deres bil fra Mainzer Strasse 152 - 154 lokationen.


Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin